Jorquera s’enfila al top-6 del rànquing mundial

0
895

El taekwondista rosinc, en plena preparació de la nova temporada, es consolida entre els millors en els -63 kg


El taekwondista rosinc Joan Jorquera, competidor del TKD Joan’s, iniciarà la nova temporada ben a prop del top-5 del rànquing mundial. En aquest sentit, la Federació Mundial de Taekwondo, la WT, va fer pública la setmana passada la darrera actualització de la llista, situant a l’esportista alt-empordanès en la sisena posició en la categoria de -63 kg. El salt de Jorquera es deu al gran any que va protagonitzar el local la temporada passada, on va assolir diversos podis internacionals i la medalla de plata en el Campionat d’Europa que es va fer a Sofia, Bulgària.

PREPARACIÓ. Pel que fa a la preparació, Jorquera no ha aturat màquines durant aquest estiu. En aquest sentit, el taekwondista ha realitzat l’estada de pretemporada aquest mes d’agost en el Centre d’Alt Rendiment (CAR) Infanta Cristina de Múrcia, on ha entrenat juntament amb els seus companys de la selecció nacional. L’objectiu d’aquesta preparació és entrenar-se a consciència per a les pròximes cites internacionals que tindran lloc durant aquest mes de setembre: l’Open de Polònia i l’European President Cup de Turquia. Aquests dos esdeveniments són especialment significatius, ja que concedeixen punts per al rànquing mundial de cara al pròxim cicle olímpic, en aquest cas París 2024.

Un cop acabi aquesta intensa preparació planificada pels tècnics de la federació espanyola, l’alt-empordanès tornarà al CAR de Sant Cugat del Vallès per iniciar la nova temporada.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li