Jordi Gironès: ‘En aquests moments és important apostar per la base’

0
1036

El president del Club Ciclista Vilajuïga-Eobikes apunta que un dels objectius per a aquest 2021 és treballar amb el circuit nou


Com es presenta el 2021 des d’un punt de vista competitiu?
En el cas de l’escola afegim una cursa més: farem una cursa de Mini-DH, que s’afegirà a la cursa de BTT i la de carretera. Farem, per tant, tres curses de promoció, tot i que la situació a causa de la pandèmia ens fa estar pendents de veure com evolucionaran els esdeveniments. Per exemple, la prova social que fèiem al febrer per als grans de moment està parada, estem veient que hi ha proves internacionals i catalanes que s’han de fer aquest mes que s’han anul·lat. No sé si la passarem més endavant o no, ja ho veurem. D’altra banda, en el cas de la BTT per a grans ja fa uns anys que hem deixat una mica de costat l’Open Girona, bàsicament perquè ens hem involucrat molt més en l’escola i la promoció del ciclisme.

La base és el pal de paller, doncs.
Sí. De fet, com he dit, aquest any fem una cursa més —la Mini-DH— i tenim bastanta feina. Creiem que ara, en aquests moments, és més important apostar per la base que no pas fer una cursa per als grans. Si s’ha de fer perquè els nostres corredors ens ho demanen, ja hi estarem, però dels set corredors grans que tenim 5 són monitors, és a dir, omplen el seu temps amb l’escola.

Hi haurà alguna novetat des del punt de vista d’infraestructures?
El 2021 treballarem amb el circuit nou. Teníem l’anterior circuit a l’entrada del poble, feia sis anys, gairebé set, que hi treballàvem, però al passat estiu el vam traspassar a la zona esportiva. No el tenim acabat, de moment hi hem fet un parell de línies de salts i ens falta acabar un pumptrack i la zona de trial, que la volem ampliar perquè ho volem treballar bé.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li