Joguines per reduir el sexisme

0
980

El Museu del Joguet posa a disposició del professorat educatiu «El joc de la innocència», una activitat en línia sobre els joguets, que els apropa amb una perspectiva de gènere


El Museu del Joguet posa a disposició del professorat educatiu «El joc de la innocència», una activitat en línia sobre els joguets, que els apropa amb una perspectiva de gènere. Aquesta proposta està indicada per a l’alumnat de segon a sisè de primària i s’ha plantejat com una visita virtual pel món dels joguets amb perspectiva de gènere. L’activitat pot ser realitzada per l’alumnat de manera individual, en grup o per tota la classe conjuntament. El professorat disposa d’un extens dossier teòric descarregable. Així mateix, els tutors podran fer arribar la seva opinió i valoració de l’activitat i els recursos mitjançant un formulari.

«El joc de la innocència» vol contribuir al canvi en l’actitud envers els jocs i els joguets per tal de construir una societat menys sexista. El Museu del Joguet de Catalunya l’ha pogut desenvolupar gràcies al suport del programa Indika, de la Diputació de Girona.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li