Joanjo Bosk presenta una nova cançó, ‘El Maquis’

0
1047

Tot i que el tema ha sortit a la llum ara, va ser enregistrat la tardor de l’any passat en un petit home studio de Barcelona


 

El canal de YouTube del músic figuerenc Joanjo Bosk compta amb un nou tema, El Maquis, una cançó que explica la història de la fugida d’un partisà a causa de l’entrada de les tropes alemanyes a França, entorn de la Segona Guerra Mundial.

El tema és una versió de la cançó d’Emmanuel d’Astier de la Vigerie i d’Anna Marly, anomenada La complainte du partisan (‘El lament del partisà’), i va ser popularitzada pel gran Leonard Cohen sota el nom The partisan (‘El partisà’).

L’artista ha decidit rebatejar la cançó amb el nom d’El Maquis, ja que representen els «guerrillers antifeixistes que en l’Estat espanyol equivalien als guerrillers partisans a França i Itàlia», segons declaracions de l’artista a la revista Rockestatal. Tot i que el tema ha sortit a la llum ara, va ser enregistrat la tardor de l’any passat en un petit home studio de Barcelona, i ha comptat amb la producció i la instrumentació de Toni Medialdea.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li