Joan Company, president del Consell CatalĂ  dels API

0
1323

Director de Finques Company, amb oficines a l’Alt Empordà i Girona, substitueix Gerard Duelo en el càrrec


Joan Company, que dirigeix Finques Company amb oficines a Llançà, Figueres, Roses i Girona, és el nou president del Consell Català de Col·legis d’Agents de la Propietat Immobiliària (API) de Catalunya, en substitució en el càrrec de Gerard Duelo, qui també és el president del Consell General de COAPI d’Espanya, de l’Associació d’Agents Immobiliaris de Catalunya (AIC) i del COAPI de Barcelona. En concret, el traspàs de responsabilitats es va dur a terme la setmana passada en un consell extraordinari, on va ser aprovat per unanimitat. Al 2022 es mantindrà la rotació en el càrrec, i en aquest cas passarà al president del COAPI de Tarragona.

Durant el seu primer discurs com a president del Consell, Company va destacar «la importància de seguir sumant força a la marca API per empoderar els professionals qualificats que exerceixen la professió immobiliària i donar-los legitimitat, mentre protegim el consumidor donant-li garanties del nostre servei».

Company és llicenciat en Dret i màster en Direcció d’Empreses Immobiliàries, administrador de finques i API col·legiat des del 1990. Lidera la xarxa CEIGRUP, que agrupa una vintena d’oficines, i va ser nomenat president del col·legi API de Girona el 2018. Té un llarg recorregut com a representant d’entitats com el Col·legi d’Administradors de Finques de Girona, durant 7 anys, i membre del Ple de la Cambra de Girona, durant 13 anys, entre altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li