Joan Cano: «Hem celebrat la campanya que volíem, amb activitats i sinergies»

0
634

El Conseller Comarcal de Promoció Econòmica, Joan Cano, diu que es tanca la segona edició de la campanya “L’Empordà als aparadors” «molt satisfets del recorregut i participació que ha tingut»


Aquest diumenge es va posar el punt i final a la segona edició de la campanya de dinamització comercial «l’Empordà als aparadors», que durant un mes (des del 21 d’octubre) ha implicat a 72 botigues de 7 municipis de l’Alt Empordà (Figueres, Roses, l’Escala, Castelló d’Empúries, la Jonquera, Llançà i Cadaqués). Els establiments han exposat als seus aparadors la feina de 36 productors gastroalimentaris i artesanals de l’Alt i el Baix Empordà. I aquest any la campanya s’ha reblat amb la participació de vuit restaurants que han ofert uns menús específics en l’anomenat «l’Empordà a taula»; i amb la celebració, en algunes de les botigues, de tastos, demostracions i tallers per part dels productors.

Tal com explica el Conseller Comarcal de Promoció Econòmica, Joan Cano, «tanquem aquesta segona edició molt satisfets del recorregut i participació que ha tingut. Enguany hem celebrat “l’Empordà als aparadors” que volíem l’any passat, amb activitats i sinergies entre productors i establiments. L’acollida de la ciutadania, però també d’establiments i productors, ha estat immillorable, i això no fa més que animar-nos a seguir amb aquesta proposta d’èxit».

Cano també ha posat en valor el treball en equip que suposa la campanya: «Moltes iniciatives del Consell Comarcal, però aquesta en particular, són fruit del treball de moltes persones; tècnics i regidors dels municipis participants han dedicat hores i esforç en aquest projecte. Aquest treball cooperatiu crea sinergies tant en el marc de la campanya com també fora», ressalta.

Diumenge també es va acabar el termini per poder participar en el sorteig que «l’Empordà als aparadors» organitzava a Facebook i Instagram. El nom dels guanyadors dels 116 xecs-regal de 30 euros es farà públic a les xarxes socials de la campanya demà dimecres (24 de novembre).

La iniciativa està organitzada pel Consell Comarcal de l’Alt Empordà amb els ajuntaments de Castelló d’Empúries, l’Escala, Figueres, la Jonquera, Llançà i Roses, i la col·laboració de l’Ajuntament de Cadaqués, l’Associació de Professionals d’Activitats Turístiques de Cadaqués, l’Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d’Empúries, la Unió de Botiguers i Empresaris de l’Escala, Comerç Figueres Associació, l’Associació de Comerç Jonquera-Centre, l’Associació de Comerciants de la Zona Nord de la Jonquera, l’Associació de Comerciants Els Límits-El Pertús, l’Associació de Comerciants de Llançà, l’Associació d’Empresaris Roses-Cap de Creus, l’Associació Empordà Turisme i l’Agrupació de Petits Productors Artesans de l’Alt Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li