Jesús Quiroga serà número 2 a la llista d’ERC a Figueres

0
1863

L’alcaldable Agnès Lladó lloa el perfil professional i social del nou fitxatge republicà amb qui farà un «colideratge»


 

ERC a Figueres ha presentat aquest cap de setmana la persona que serà número 2 a la llista per a les municipals del 2019. Es tracta de l’independent Jesús Quiroga, una cara coneguda per a molts figuerencs per la seva tasca de regidor al govern del PSC de Joan Armangué entre el 1999 i el 2007.

Quiroga va manifestar dissabte el seu agraïment a Agnès Lladó per comptar amb ell en el projecte d’ERC, tot destacant el seu perfil independent: «Aquells que no hem viscut, ni vivim, ni pensem viure de la política podem decidir amb qui anem i amb qui no». Jesús Quiroga també va explicar que «soc molt de Figueres i els companys de feina sempre em diuen que soc molt pesat. Sempre començo les meves intervencions dient que el meu nom és Jesús Quiroga i soc de Figueres».

El número 2 d’ERC és actualment director del programa europeu de la Garantia Juvenil i subdirector general de la secretaria tècnica del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). En la seva etapa a l’Ajuntament de Figueres va impulsar l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OMAC), va elaborar el primer Pla local de joventut i va crear la xarxa de Centres Oberts per a Joves. També va crear l’Àrea d’Immigració.

L’alcaldable Agnès Lladó va lloar el perfil professional, social i personal de Quiroga, amb qui farà un «colideratge» a Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li