Jan Millastre, nou president de la Coordinadora d’ONG Solidàries

0
1374

El lladonenc entra en substitució de l’historiador i periodista Pau Lanao, que ocupava la presidùncia de l’entitat des de l’any 2015


Des d’aquest mes de gener, l’activista i coordinador tùcnic de projectes de l’entitat GERD, Jan Millastre (Lladó, 1976) es posa al capdavant de la Coordinadora d’ONG Solidàries de les comarques gironines i l’Alt Maresme. Millastre substitueix així l’historiador i periodista Pau Lanao, que des de l’any 2015 presidia l’entitat.

El nou president estĂ  vinculat a la Coordinadora des de fa molts anys i coneix bĂ© els reptes que tĂ© al davant l’entitat. «En el context actual, treballar de manera altruista, des de les bases, fent xarxa i donant suport a les causes socials per enfortir aliances Ă©s gairebĂ© una necessitat tant important com urgent», assegura Millastre.

JAN MILLASTRE. És molt conegut a les comarques gironines pel seu doble compromĂ­s amb dues causes: la solidaritat amb AmĂšrica Central i la discapacitat. És l’impulsor de Kreamiks, una associaciĂł que acompanya les persones que han patit cremades severes, com ell mateix. Forma part de l’entitat sarrianenca GERD, que treballa amb un projecte de donaciĂł de cadires de rodes a Cuba, que tambĂ© els ha dut a Guatemala i Nicaragua. Actualment Ă©s el coordinador tĂšcnic de projectes d’aquesta entitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li