Ja està disponible el Mapa del Senderisme de l’Alt Empordà

0
8438

El Consell Comarcal de l’Alt EmpordĂ  i l’entitat ItinerĂ nnia han editat una eina molt sol·licitada pels senderistes que visiten la zona


El Consell Comarcal i l’entitat Itinerànnia, que coordina la xarxa de senders del Ripollès, la Garrotxa i l’Alt Empordà, acaben d’editar el Mapa del Senderisme de l’Alt Empordà, una eina pràctica i molt demanada pels senderistes que visiten la zona. A l’interior del mapa també es pot trobar informació dels municipis o entitats que tenen rutes de senderisme i sobre la senyalització general d’Itinerànnia.

La publicació inclou desenes de propostes d’itineraris ja que incorpora la xarxa de senders d’Itinerànnia amb catorze propostes concretes de l’Alt Empordà, els dotze camins de ronda, els GR, el Camí de Sant Jaume, Pirinexus, el Camí Natural de la Muga i la Ruta dels Estanys dels Aiguamolls de l’Empordà, entre altres.

L’Alt Empordà és un territori que permet, en un sol dia, anar de la muntanya, el bosc i les pastures fins al mar, les platges i els camins de ronda. Aquesta característica el converteix en un lloc excepcional per a la pràctica del senderisme mentre es gaudeix d’un important patrimoni històric i natural.

El senderisme és, actualment, una de les opcions innovadores per portar turisme a la comarca, molt especialment fora de la temporada d’estiu. Es pot descarregar el mapa al web empordaturisme.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li