Isaac Viñales, el millor pilot espanyol a Motorland

0
1171

A la cursa de dissabte, l’empordanès va finalitzar setè després d’una gran remuntada, tot i que va perdre el sisè lloc a la línia d’arribada, mentre que diumenge es va mostrar ferm i no va veure perillar la sisena posició final en cap moment


El pilot llançanenc Isaac Viñales (Kallio Racing) va ser l’espanyol més destacat a les dues proves del Mundial de Supersport que es van disputar al cap de setmana passat al circuit de Motorland, a Aragó. De fet, el traçat ubicat a Alcanyís ha servit per marcar el punt de partida d’una sèrie de proves que es disputaran a terres espanyoles: el pròxim cap de setmana, el mateix Motorland acollirà la cinquena parada del Mundial, mentre que el cap de setmana del 19 i 20 de setembre serà Montmeló el que rebrà el protagonisme. A partir de llavors, el campionat ja només tindrà dues proves pendents: la de Magny-Cours (3-4 d’octubre) i la d’Estoril (17-18).

BON PAPER. A la cursa de dissabte, l’empordanès va finalitzar setè després d’una gran remuntada, tot i que va perdre el sisè lloc a la línia d’arribada, mentre que diumenge es va mostrar ferm i no va veure perillar la sisena posició final en cap moment.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li