Invertiran 827.000 euros per millorar l’estadi Albert Gurt

0
805

Els projectes formen part del pla de xoc de l’Ajuntament de Figueres per a la millora dels equipaments esportius per solventar les mancances que pateixen molts espais: s’hi destinaran un total de 3,5 milions d’euros.


La Junta de Govern Local de Figueres ha aprovat inicialment el projecte de renovació del paviment esportiu de les pistes d’atletisme de l’estadi Albert Gurt. El projecte, que suposarà una inversió de 598.000 euros, també preveu reconvertir a gespa artificial el camp de futbol.

Paral·lelament, també s’ha aprovat inicialment el projecte per millorar el tancament de l’estadi, ja que l’actual està molt deteriorat. D’aquesta manera es crearà un projecte esportiu controlat juntament amb els equipaments esportius contigus, per tal de millorar el control i el manteniment del conjunt. En aquest cas, el pressupost d’execució és de 229.000 euros.

Els projectes formen part del pla de xoc de l’Ajuntament de Figueres per a la millora dels equipaments esportius per solventar les mancances que pateixen molts espais. S’hi destinaran un total de 3,5 milions d’euros. El regidor d’Esports, César Barrenechea, assegura: «En l’últim any s’han fet inversions de millora en molts equipaments, i aquest pla de xoc és un pas endavant per donar resposta a les demandes dels clubs de la ciutat». I l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, celebra que les actuacions «suposaran una millora important i donaran resposta a les necessitats dels clubs».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li