Inverteixen uns 600.000 euros per canviar els contenidors de Castelló

0
1218

Coincidint amb la renovació, l’Ajuntament impulsa una campanya per conscienciar de la importància del reciclatge


Aquest mes de juliol Castelló d’Empúries ha començat a renovar el conjunt de contenidors de residus que hi havia al centre històric i a Castelló Nou, i la meitat dels d’Empuriabrava i el Masnou (l’altra meitat es renovarà a principis del 2018). En total, se’n canviaran 470, alguns dels quals tenien 10 anys d’antiguitat. I a aquesta xifra cal sumar-hi els 150 que s’hi afegiran el 2018 quan es posi en marxa la recollida de la fracció orgànica.

Amb el nou sistema de recollida, tots els contenidors del municipi tindran el mateix disseny (seran de buidat lateral), amb la millora de la imatge que això suposarà. La inversió ha anat a càrrec de l’Ajuntament (que ha pagat els 410.000 euros que han costat els contenidors de fracció resta) i el Consell Comarcal de l’Alt Empordà (que ha abonat els 185.000 euros que han costat els de recollida selectiva).

Coincidint amb la renovació, l’Ajuntament castelloní ha impulsat una campanya per conscienciar sobre la necessitat de reciclar. Ha editat material comunicatiu amb el lema “Cada residu té el seu color”, així com un iman de nevera que s’ha repartit a totes les cases. L’objectiu és passar del de la taxa actual de reciclatge, que és del 44% , al 57%.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li