IntervenciĂł dels Mossos contra les falsificacions

0
1212

El dispositiu, amb agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC), seguretat ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) va començar a les onze del matí del passat dimarts amb entrades simultànies a botigues del Pertús, Roses, Platja d’Aro, l’Estartit i Lloret de Mar


 

Macrooperatiu dels Mossos d’Esquadra contra les falsificacions de roba i complements a diverses poblacions de les comarques gironines. El dispositiu, amb agents de l’Àrea d’Investigació Criminal (AIC), seguretat ciutadana i l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) va començar a les onze del matí del passat dimarts amb entrades simultànies a botigues del Pertús, Roses, Platja d’Aro, l’Estartit i Lloret de Mar. L’operatiu, batejat amb el nom Draps 4, persegueix delictes contra el patrimoni i contra la propietat industrial.

Un dels punts amb més escorcolls va ser al Pertús, on se solen vendre més falsificacions aprofitant que és zona fronterera. El president de l’Associació de Comerciants del Pertús, Bruno Comas, va celebrar les actuacions policials per intentar combatre la venda de falsificacions. Va dir: «Entre el Pertús i la Jonquera tenim 120 botigues que venen coses d’aquestes i arriba un moment que no ens surten els números als qui venem de forma legal». Comas va afegir que la proliferació d’aquest tipus de botigues ha fet canviar el perfil del comprador. El comerciant va lamentar que tot i els comissos «unes hores després» les botigues tornen a obrir plenes de gènere i es demostra que «no tenen por de res».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li