Interceptat un tràiler amb furgonetes robades i droga a la Jonquera

0
458

Segons la policia, l’arrestat formava part d’una organització assentada a les províncies de Madrid i Toledo, que es dedicava a captar persones per llogar els vehicles, per a després retirar-los les plaques i els logotips i carregar-los de droga envasada al buits


La Policia Nacional va detenir la setmana passada a la Jonquera el conductor d’un tràiler que duia tres furgonetes de luxe robades i 162 kg de cabdells de marihuana. Segons la policia, l’arrestat formava part d’una organització assentada a les províncies de Madrid i Toledo, que es dedicava a captar persones per llogar els vehicles, per a després retirar-los les plaques i els logotips i carregar-los de droga envasada al buit. El destí de la droga era Alemanya, on també s’havien de vendre al mercat negre les furgonetes.

La policia va recopilar les dades i va aconseguir interceptar el tràiler abans que creués la frontera amb destí a Alemanya. L’operació continua oberta per tal d’identificar la resta de responsables del grup criminal, així com els llocs que utilitzaven per amagar els vehicles robats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li