Instal·len una porta i cortines a la unitat de cures pal·liatives

0
1381

Els 8.788,77 euros de l’Oncotrail 2017 han permès executar dues obres per millorar el confort dels pacients


 

La Fundació Salut Empordà (FSE) va presentar la setmana passada les millores que ha finançat amb els 8.788,77 euros que va rebre en donatiu de la cursa solidària Oncotrail 2017. D’una banda, han instal·lat una porta automàtica a la primera planta del Centre Sociosanitari Bernat Jaume per facilitar l’accés dels pacients a la terrassa exterior. I d’altra banda, també han col·locat cortines a la unitat de cures pal·liatives per millorar la intimitat dels pacients.

A l’acte hi van assistir la presidenta de la Fundació Oncolliga, Lluïsa Ferrer; el director de l’Oncotrail, Lluís Comet; el gerent de la Fundació Salut Empordà, Martí Masferrer, i la directora assistencial, Àngels Morales; entre d’altres representants de l’entitat de salut. Masferrer va valorar molt positivament aquesta donació «perquè ens ajuda a millorar la intimitat i l’accessibilitat d’uns espais en què, entre altres, es tracten persones al final de la vida».

Més enllà d’aquesta aportació puntual, l’Oncolliga fa anys que col·labora amb la FSE per oferir diversos serveis d’ajuda i suport als malalts de càncer, com per exemple l’atenció psicològica, el servei de fisioteràpia, el banc de perruques o els grups de gimnàs i marxa nòrdica.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li