Instal·len sensors per controlar el temps d’aparcament gratuït

0
1263

Els vehicles autoritzats (veïns i càrrega i descàrrega) hauran de registrar les seves matrícules i hi haurà un control amb càmeres


 

El nou carrer Enric Serra de l’Escala, que en els últims mesos ha estat tancat per obres, es va reobrir divendres al trànsit. I ho va fer amb la nova pavimentació acabada i el nou sistema de pàrquing implantat. En aquest tram s’hi conservaran vuit places d’aparcament, que deixaran de ser de zona blava per passar a ser gratuïts però de curta durada. Per controlar-los, hi haurà uns sensors i uns punts de llum a terra per avisar quan l’espai està lliure (verd), quan està ocupat (vermell) i quan s’han superat els 20 minuts màxims i es pot rebre una sanció (vermell intermitent). La idea és que les places serveixin per fer gestions de curta durada.

I reobert el carrer al trànsit, només hi falten completar algunes actuacions de detall. El mateix divendres ja hi van començar a fer les rases per soterrar el cablejat elèctric, que fins ara passava aeri. I en les pròximes setmanes també es posarà en marxa el sistema de control d’accés al front marítim del nucli antic. Els vehicles autoritzats (veïns i càrrega i descàrrega) hauran de registrar les seves matrícules i hi haurà un control amb càmeres. Si hi passa un vehicle no autoritzat, serà sancionat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li