Instal·laran un nou carregador de vehicles elèctrics a Llers

0
1173

Serà un punt de càrrega ràpida i semiràpida universal, de manera que el podrà utilitzar tothom que hi estigui interessat


Endesa X i el distribuïdor de carburants Petromiralles han signat un acord per instal·lar carregadors ràpids i semiràpids a les 14 estacions de servei pròpies que tenen a Catalunya, Navarra i el País Basc. A Catalunya se n’hi instal·laran 12, i un d’aquests serà a l’Alt Empordà. Més concretament, s’ubicarà al punt quilomètric 760 de l’N-II, a l’estació de Llers-Figueres.

Segons fonts de les companyies, serà un punt de càrrega ràpida (50 kW) i semiràpida (22 kW), fet que permetrà recarregar les bateries per a 100 km d’autonomia en 15-20 i 44 minuts, respectivament. A més, són universals, ja que serveixen per a qualsevol model de vehicle elèctric. Els clients de Petromiralles, siguin o no clients d’Endesa, hi podran carregar els seus vehicles de manera senzilla gràcies a la nova aplicació per a mòbils que ha desenvolupat Endesa X, Juice Pass. Tots els punts de càrrega hi estaran connectats i les persones usuàries podran trobar l’estació de càrrega, conèixer el seu estat i fins i tot abonar les càrregues amb la targeta de crèdit.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li