Instal·laran la biomassa a la zona esportiva i més càmeres

0
1121

Amb un endeutament de l’11,22%, l’Ajuntament de la Jonquera té previst anar eixamplant la partida d’inversions reals al llarg de l’exercici


 

El ple de la Jonquera va aprovar dijous el pressupost per al 2017, dotat de 6.298.659,17 euros, amb els vots a favor de l’equip de govern (cinc regidors de CiU i un del PSC), l’abstenció del PP i els vots contraris dels quatre representants d’ERC. Els comptes d’aquest any reserven 190.428 euros dels recursos ordinaris per a les inversions reals, però el consistori té previst anar eixamplant aquesta quantitat al llarg de l’exercici.

Entre els projectes més destacats que s’executaran enguany hi ha la instal·lació de més càmeres de seguretat, en aquest cas al centre històric. És una de les inversions que els veïns consideren prioritàries i s’hi destinaran 60.000 euros. A més, també es renovarà el parc infantil de davant de la llar d’infants (el govern municipal els vol anar renovant tots any a any), es posarà gespa artificial i s’adequarà l’entorn del camp de futbol, s’arranjaran els carrers Cantallops i del Vidre, es millorarà l’enllumenat, i s’instal·larà una caldera de biomassa a la zona esportiva. El pressupost també inclou una partida de 28.000 euros per millorar l’escola pública. I les partides de les regidories es mantenen com l’exercici passat.

L’endeutament de l’Ajuntament de la Jonquera és de l’11,22%, i el termini mitjà de pagament als proveïdors, de 21 dies.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li