Infermeres heroïnes, fortins en forma de llar o rotlles de paper higiènic amb vida pròpia

0
1682

La setmana passada vam rebre les primeres creacions dels joves artistes de la comarca. Les bases del concurs, en aquest post!


Dir que l’Alt Empordà és una comarca entrellaçada amb l’art i la genialitat ja és, en aquestes alçades, una obvietat. El que potser no es diu tant és que aquest atribut creatiu, clarament personificat en la figura de Salvador Dalí però també projectat amb molts altres artistes de renom, neix des de la base. Des dels caps pensants de la infantesa.

Al setmanari HORA NOVA ho hem comprovat de valent durant aquests dies. A través del ‘Creativitat en temps de Covid’, el concurs ideat per alleugerir aquesta època de confinament obligatòria arran de la crisi de la Covid-19, hem rebut els primers treballs dels joves del territori: des d’infermeres guarnides amb la capa blanca d’heroïna fins a rotlles de paper higiènic que ens asseguren que #totaniràbé o cases que es converteixen en la millor fortalesa possible per evitar aquest enemic en forma de virus.

La imaginació, com diuen, vola. I si no ho creieu, podeu comprovar-ho aquí.

Ara bé, el concurs continua ben obert, i és per això que: 

🖌 Demanem als més petits de la casa que ens enviïn imatges de dibuixos o treballs manuals relacionats amb com estan vivint aquests dies. De totes les imatges que rebem -poden ser fotografies o dibuixos- farem una selecció per publicar-les en pròximes edicions. D’aquesta manera, tots els nostres lectors podran veure les creacions dels més menuts.

📧 Ens podeu enviar les creacions a redaccio@horanova.cat, amb l’assumpte del missatge #CORONACONCURS.

🎁 A més, quan s’acabi el confinament farem un sorteig entre TOTES les propostes que hagum rebut, i els petits artistes podran guanyar un premi!

🔍 Podeu consultar les bases aquí.

🧠 I recordeu: l’estat d’alarma limita la temàtica, però la imaginació pot ser il·limitada!

#JoEmQuedoACasa

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li