Impulsen de nou el Concurs d’Inclusió Social a la comarca

0
1508

És la sisena edició de la convocatòria que ha finançat projectes com ‘Teatre a l’abast’ del Grup El Dofí i l’associació de teatre juvenil a Mossegades


 

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà ha obert el termini de presentació de projectes a la convocatòria 2018 del Concurs de Projectes d’Inclusió Social a l’Alt Empordà amb l’objectiu de fer emergir iniciatives innovadores en l’àmbit de la inclusió i la cohesió social i finançar projectes en el territori. Aquesta iniciativa, que s’emmarca en el Pla d’inclusió i cohesió social de l’Alt Empordà, té com a finalitat millorar les condicions de vida de la població de la comarca i reforçar la cohesió social.

Hi poden participar persones físiques, entitats sense ànim de lucre, associacions, petites i mitjanes empreses i equips o centres de recerca d’universitats que presentin projectes d’inclusió social a desenvolupar en un o més municipis de la comarca de l’Alt Empordà. I el termini de presentació està obert fins al 26 d’octubre. L’objectiu és atorgar ajut financer a projectes d’inclusió social a desenvolupar en els municipis de la comarca durant l’any 2019. Des del Consell destaquen que es valoraran especialment els projectes amb perspectiva de gènere orientats a promoure la inclusió social d’infants, adolescents, joves i les seves famílies, i gent gran. I els àmbits d’aplicació preferent en què es podran definir els projectes d’inclusió social seran el formatiu i laboral, el residencial-habitatge, el relacional (xarxes de suport i treball amb la comunitat), i el de la ciutadania/població origen immigrant.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li