‘Històries de frontera’, de Grup Gavarres, es presenta dissabte a Maçanet

0
1375

La presentació del llibre ‘Històries de Josep Pla’, prevista per aquest divendres al Cercle Sport Figuerenc, s’ha anul·lat


Aquest dissabte, 25 de juliol, Maçanet de Cabrenys acollirà la presentació del llibre ‘Històries de frontera’, obra de l’historiador Josep Clara. Al llibre, editat per Grup Gavarres, s’evidencia el rellevant paper que va tenir la frontera com a refugi en èpoques conflictives, però també com a espai privilegiat per a la celebració d’activitats clandestines.

En concret, la presentació es farà a l’antiga Oficina de Turisme de Maçanet, a les 19 h. A més de Clara, l’acte també comptarà amb la presència de Mercè Bosch, alcaldessa de Maçanet; Pere Roura, historiador local, i Àngel Madrià, director de Grup Gavarres.

ANUL·LACIÓ. D’altra banda, la presentació del llibre ‘Històries de Josep Pla’, també de la col·lecció ‘El caliu de la memòria’ de l’editorial garrotxina, finalment no es farà aquest divendres al Cercle Sport Figuerenc, tal com estava previst. L’acte, que havia de tenir les intervencions de Madrià; el membre de la junta del Cercle Sport Figuerenc, Miquel Roig; el filòleg i escriptor, Joan Ferrerós, i l’autor del llibre, Josep Valls, finalment ha estat anul·lat donada la situació de Figueres amb la Covid-19, on recentment s’han pres mesures per frenar els contagis del virus.

NOU NÚMERO D’ALBERES. El que sí que arribarà a les llibreries i a la resta de punts de venda habituals serà el nou número de la revista Alberes, que estarà disponible a partir de divendres. En aquesta ocasió, la publicació, dirigida per l’alt-empordanesa Roser Bech, llueix un dossier central dedicat als orígens de l’estiueig empordanès i sobre com aquest ha derivat a un turisme a l’abast de tothom.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li