“Hem d’encarar el futur amb la qualitat del peix, que és suprema”

0
817

Obtenir 44 vots de 46 és gairebé unanimitat. S’ho esperava?
Bé, de fet es presentava només un candidat. En principi també s’hi havia de presentar l’Antoni Negre, però a última hora va retirar la candidatura. Sí que els que van anar a votar es podrien haver abstingut o votat en blanc, però em van votar tots, amb la qual cosa crec que tinc prou consens.

Vostè mateix ho diu: si no hagués agradat a la gent es podrien haver abstingut o votat en blanc; però no ha estat així. Com el fa sentir, això?
Doncs bé, perquè em sento recolzat pel sector. No m’havia presentat mai, però m’he criat al moll i conec el sector. També m’anava bé per disposició d’horaris, perquè actualment no vaig a pescar sinó que ‘remendo’. I l’Antoni Negre, per exemple, anava a pescar i hi havia molts dies que havia de deixar de fer la seva feina, o que no s’ho podia combinar…

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li