Guillem Pujeu: ‘L’objectiu d’aquesta temporada a GT ha de ser guanyar, sempre ha de ser aquest’

0
1814

El pilot figuerenc debuta aquesta temporada a la categoria GT després de destacar a Fórmula 4


 

Ha canviat el volant d’un Fórmula 4 pel d’un McLaren 570S de GT4. Com ha estat l’adaptació?
Molt bona, perquè els temps diuen que vaig molt ràpid, tot i que noto que encara em queda molt per millorar. El marge de millora que tinc encara és molt gran i això és positiu.

Quines diferències ha notat?
El McLaren té molt més pes i molt més motor, però la principal diferència és que hi ha molta més inèrcia: has de frenar abans, arribes a molta més velocitat a final de recta…

Mirant enrere, com valora els seus anys a Fórmula 4?
Van ser uns anys molt positius, les fórmules, sigui la 4 o la que sigui, són una escola molt important i imprescindible per si més endavant vols ser pilot professional a GT o vols guanyar-te la vida en aquest món. Els pilots ràpids que competeixen a GT venen de fórmules, de fet.

Per què va decidir fer aquest canvi?
El món dels fórmules s’està tornant impossible i quan se’m va presentar el projecte d’una marca potent com McLaren, que competeix en un campionat tan important com el GT Open, no ho vaig dubtar i vaig decidir fer el pas.

Què suposa firmar per una potència com McLaren, tot un referent del sector?
És un gran orgull, si tens un futur en aquest món és quan realment t’agafa una marca com aquesta i tens la possibilitat de seguir competint amb ella. Aquest aspecte em fa sentir molt orgullós, perquè suposa que al darrere hi ha un gran ajut d’una marca que et proporciona coneixements, desenvolupament, recanvis, enginyers… Tot això em fa estar molt content.

Aquesta temporada pilotarà a circuits històrics com Monza o Silverstone. Un valor afegit?
Sí, és clar. És molt bo per mi començar a córrer a tots els circuits del món, als circuits on es fan les coses grans de veritat. Estic molt content i amb moltes ganes de començar a pilotar en cadascun d’aquests llocs.

Quin objectiu es marca aquest any?
Guanyar. L’objectiu sempre ha de ser aquest.

En quina situació es veu d’aquí a uns anys?
Si no em veig a la Fórmula 1, sí que em veig guanyant-me la vida professionalment al Mundial de GTs o de prototips. Sí que és veritat que el meu objectiu principal és arribar a la Fórmula 1, però si això no és possible voldria guanyar-me la vida amb una marca.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li