Guapa sense tocar la butxaca

0
1061

Per ajustar el teu pressupost de bellesa sense deprimir-te ni estar-te de res, utilitza aquestes estratègies a base de productes naturals i aliments que pots trobar a la nevera de casa.

Màscares casolanes per la cara
Amb tres cullerades de mató fresc i mel, tot ben barrejat, aconseguiràs una màscara eficaç. L’has d’estendre de manera homogènia i deixar-la actuar durant vint minuts.
Una altra opció és barrejar llet en pols, oli per a nadons i el suc d’una llimona; aplica-ho sobre el rostre, espera uns vint minuts i després retira-la amb aigua tèbia. Notaràs la diferència!

Cabell sa i brillant
Fabrica un xampú natural barrejant una infusió de camamilla amb una o dues clares d’ou si el teu cabell és greixós o amb un o dos rovells si el tens sec. El rentat ha de ser en fred. Per donar brillantor als cabells, afegeix a l’aigua una mica de vinagre o suc de llimona; si els teus cabells són delicats, substitueix aquests ingredients per aigua on hagis bullit julivert.

Contra la pell greixosa
Barreja la clara d’un ou i suc de llimona i aplica-ho per tot el rostre després de netejar-lo. Evita el contorn dels ulls. Deixa’l actuar uns deu minuts i retira-ho amb aigua. És una meravellosa màscara amb efecte lífting que pots utilitzar una o dues vegades a la setmana.

Exfoliant natural
Planta una planta d’aloe vera a casa! Talla un tros de fulla, extreu-ne el gel que porta dins i posa-te’l a la cara i al coll. Deixa’l durant tota la nit. L’endemà al matí renta’t la cara amb aigua freda.

Amb una patata i un tomàquet també pots fer un exfoliant: cou la patata i el tomàquet, bat-los i deixa’ls refredar. Quan estiguin freds, aplica’t la barreja amb moviments circulars i deixa’l actuar durant deu minuts.
esponja de maquillatge gratis
La teva esponja de bany està destrossada? No la llencis, talla-la i tindràs esponjetes petites per maquillar-te la cara. També et serviran per separar els dits dels peus quan et pintis les ungles.

(MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA)
 

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li