Gosbi, de Santa Llogaia d’Àlguema, patrocinador principal del Girona

0
825

L’acord, oficialitzat la setmana passada, permetrĂ  que la firma de Santa Llogaia d’Ă€lguema aparegui a la camiseta de l’equip de Montilivi durant les tres pròximes temporades


 

L’empresa alt-empordanesa dedicada a l’alimentació i cura d’animals de companyia amb seu a Santa Llogaia d’Àlguema, s’ha convertit en el patrocinador principal del Girona Futbol Club. L’acord, oficialitzat la setmana passada, permetrà que la firma local aparegui a la camiseta de l’equip de Montilivi durant les tres pròximes temporades. En concret, Gosbi vestirà el primer equip masculí, que milita a la Segona Divisió espanyola amb l’objectiu cabdal d’ascendir a Primera, però també als equips de l’Acadèmia, als conjunts femenins, del Genuine i dels Veterans.

El president de l’entitat blanc-i-vermella, Delfí Geli, va ressaltar que l’acord «suposa una gran satisfacció, ja que permet vincular el club amb una companyia gironina actualment en creixement i amb qui compartim els mateixos valors».

En la mateixa línia es va mostrar la companyia alt-empordanesa, que va detallar a través d’un comunicat que «el Girona és un club amb uns valors que encaixen molt bé amb la nostra filosofia empresarial». «Volem aprofitar el nostre coneixement del món animal i la potència comunicativa i influent que té un club com el Girona per fer valdre l’amor pels animals de companyia i fomentar el seu benestar», continua el comunicat, que també valora la pluralitat de l’acord: «És molt important que sigui un patrocini integral de tots els equips del club. Són molt bons canals per a poder transmetre els valors de respecte i compromís cap al món animal». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li