GM Food obre 12 supermercats a Girona en plena pandèmia

0
1195

Una de les altres accions destacades de l’empresa gironina durant el passat exercici va ser la seva renovació integral i l’adaptació de sostenibilitat als seus centres de cash&carry Gros Mercat, uns treballs que es van fer, entre altres llocs, al supermercat que la firma té a Figueres


GM Food, companyia del sector de la distribució alimentària amb seu logística a Vilamalla, va acabar el 2020 amb un total de 95 nous supermercats franquiciats repartits en 13 comunitats autònomes. En concret, 42 d’aquests establiments es van obrir a Catalunya, una dotzena dels quals a la demarcació gironina: 7 supermercats Proxim; 4 SPAR i 1 SUMA.

En total, aquestes obertures de la companyia han superat la creació de 138 llocs de treball en temps de pandèmia, i un augment de 7.160 metres quadrats de superfície de sala de vendes. D’altra banda, una de les altres accions destacades de l’empresa gironina durant el passat exercici va ser la seva renovació integral i l’adaptació de sostenibilitat als seus centres de cash&carry Gros Mercat, uns treballs que es van fer, entre altres llocs, al supermercat que la firma té a Figueres.

GM Food Iberica, amb una facturació de 1.161 milions i una plantilla de 2.500 treballadors, és una empresa internacional propietat de la multinacional xinesa Bright Food.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li