GM Food inverteix 2 milions d’euros en la reforma integral del Gros Mercat d’Olot

0
747

La renovació del Gros Mercat d’Olot, que es va inaugurar dimecres de la setmana passada, s’afegeix a les millores que ja s’han dut a terme en d’altres cash&carry de la multinacional, entre els quals el de Figueres


L’empresa de distribució alimentària GM Food Iberica, que compta amb la seu logística a Vilamalla, ha invertit 2 milions d’euros en la reforma integral del Gros Mercat d’Olot, una actuació que s’emmarca en el pla de millora dels Gros Mercat de la firma. El nou centre, ubicat al carrer Mestre Falla del Polígon Les Mates, incorpora, entre d’altres novetats, una zona de frescos més àmplia i un horari interromput de 8 a 20 h.

La renovació del Gros Mercat d’Olot, que es va inaugurar dimecres de la setmana passada, s’afegeix a les millores que ja s’han dut a terme en d’altres cash&carry de la multinacional, entre els quals el de Figueres.

El Gros Mercat d’Olot té una sala de vendes de 2.551,29 m2, on destaca la nova zona de producte fresc, de 659,71 m2. En total, l’establiment compta amb 6.800 referències, de les quals 1.200 corresponen a les marques pròpies de GM Food Iberica: Gourmet, Mical, Micaderm, Mic&friends, GMwines, Idonia i Zicarelli.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li