Gerard Marín i Anna Corbella encaren la recta final per a la Barcelona World Race

0
1056

El figuerenc Gerard Marín i la barcelonina Anna Corbella ultimen els detalls per tenir-ho tot a punt a bord del GAES Centros Auditivos, amb el qual participaran a la tercera edició de la Barcelona World Race, la volta al món a vela, a dos i sense escales. La regata, amb sortida i arribada a la Ciutat Comtal, començarà el 31 de desembre amb la participació de set barcos de la classe Imoca 60, que trigaran uns tres mesos a completar el recorregut de 24.000 milles.
“En aquests moments podríem dir que el barco ja està al 100%. Ara ens estem ocupant del menjar, dels recanvis i de les peces que han d’anar a bord”, explica Marín, que destaca que el GAES tornarà dijous a l’aigua i que, després de navegar entre sis i vuit dies, el portaran al moll de Colón per esperar l’inici de la competició amb la resta de participants.

bones sensacions. Marín i Corbella encaren la recta final de la preparació amb bones sensacions, després d’haver participat a la primera edició de la Nova York-Barcelona, al mes de juny, i d’haver ultimat la preparació del GAES a Galícia. “Vam competir contra gent molt més experimentada i amb més nivell que nosaltres. Tres dels quatre barcos participants van arribar a Barcelona, i vam ser tercers, però fins a mitja regata vam estar amb ells, els teníem a la vista”, recorda el figuerenc, que reconeix que “vam cometre una errada, ens vam equivocar, i ja no vam poder recuperar. Tot i això, les sensacions van ser molt bones”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li