Gemma Torrent: ‘La Figueres Cup ha de créixer, no ha arribat al seu màxim’

0
2599

Torrent és la directora del Club Gimnàstica Rítmica Figueres, l’entitat organitzadora de la Figueres Cup


Fins a quin punt s’ha convertit en una referència internacional la Figueres Cup?
En aquests moments ja és un referent a escala mundial, són molts els països que contacten amb nosaltres. De fet, en aquests moments ja tenim reserva feta per a l’any vinent d’un club d’Austràlia, coses així ens estan sorprenent dia a dia.

Quin és el secret de l’èxit?
La competició s’ha presentat en un format molt ben establert que dona grans al·licients a gimnastes de nivell absolut, però també de nivell base. Això és molt interessant, perquè permet que les gimnastes puguin competir internacionalment sigui quin sigui el seu nivell. D’altra banda, la seriositat del nostre club a l’hora d’organitzar la competició també és molt ben valorada pels clubs, que un cop han participat volen tornar.

Com valora l’evolució de la Figueres Cup?
No ha arribat al seu màxim. De fet, en aquesta edició hi ha 12 clubs estrangers en llista d’espera, i això em fa plantejar que de cara a l’any vinent haurem de fer la competició una mica més gran. El nostre objectiu, en aquests moments, és que ha de créixer i passar a un format més gran. Comptem amb el suport de la Diputació, la Generalitat o la Federació, i això demostra la importància de la competició.

Què espera aquests dies?
Que les gimnastes i el públic marxin contents. Que les esportistes, que dediquen un gran esforç a aquest esport, se sentin especials.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li