Gastronomia i música, el binomi del Molí de l’Escala

0
1555

Aquest estiu se celebra l’11a edició del Gastromusical, quatre dies d’activitats relacionades amb el menjar i la melodia 


El festival Gastromusical, que organitza el Molí de l’Escala, celebra enguany l’11a edició. El 13 de juliol començaran quatre dies d’activitats amb la música i la gastronomia com a eixos vertebradors. L’organització del certamen proposa una programació ambiciosa per reivindicar la cuina i la música d’autors. Les entrades per a l’onzena edició del Gastromusical ja estan a la venda al mateix Molí de l’Escala. Martirio, Maria Arnal i Marcel Bagés, Fundación Tony Manero i Santiso posaran la música a les propostes gastronòmiques de Jordi Jacas, Fabián Martín i Pep Nogué, amb els productes Girona Excel·lent. Durant el festival, se celebrarà també la segona edició del Gastrokids & Familiaria amb propostes per a les famílies al Jaciment d’Empúries.

LES DATES. L’11a edició del Gastromusical se celebrarà del 13 al 22 de juliol i, com destaca el cuiner i ideòleg del festival, Jordi Jacas, “seran quatres dies per unir de nou música i gastronomia a l’espai del Molí de l’Escala”. Jacas ha explicat que, “seguint l’evolució del festival en els darrers anys, continuem amb quatre dies de propostes gastronòmiques i musicals que estem segurs que seran molt ben acollides per al públic”. Més endavant HORA NOVA informarà detalladament de les activitats diàries del certamen gastronòmic i musical. D’altra banda, cal destacar que el Gastromusical d’enguany ha inclós diferents actes i activitats en la programació, al marge de la música o el menjar.

ACTIVITATS PAREL·LELES. Com a actes complementaris del festival, el Gastromusical exposarà l’obra de l’artista Carles Bros, tant a l’interior com a l’exterior del Molí de l’Escala. També participi en el Projecte Sèpia, una iniciativa que des de fa poc més d’un any s’està desenvolupant al litoral de l’Escala i que té per objectiu millorar la reproducció de la sèpia.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li