Garriguella promou la Teleassistència

0
1260

La pàgina web oficial de l’Ajuntament inclou un enllaç directe per fomentar la inscripció de totes les persones grans del municipi que viuen soles al Servei local de Teleassistència de la Diputació de Girona


 

L’Ajuntament de Garriguella ha incorporat a la seva pàgina web oficial un enllaç directe per poder accedir al servei de Teleassistència. Amb aquesta mesura es pretén facilitar l’accés al servei per arribar al màxim de persones grans i d’altres col·lectius amb necessitats específiques, perquè incorporin aquest sistema d’emergència per avisar i prevenir de les situacions de risc.

Aquest servei està gestionat per l’Organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona (Dipsalut), i consisteix en la col·locació d’un terminal al domicili de la persona a la línia telefònica. S’entrega un control remot, que la persona usuària pot prémer en cas d’emergència. Està actiu les 24 hores els 365 dies de l’any.

Amb aquest servei s’intenta donar una resposta a accidents domèstics, especialment caigudes, de la manera més ràpida possible. A més, també proporciona seguretat, acompanyament i suport en les activitats del dia a dia. El Servei de Teleassitència analitza cada cas de manera individualitzada, i en funció de les necessitats de cada persona es poden instal·lar diferents sistemes de seguretat, com ara detectors de fum, de gas, d’obertura de porta, d’immobilitat i de caigudes, entre altres. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li