Garriguella festeja Sant Bernat durant deu dies

0
560

El consistori ha programat un ampli ventall d’activitats que van començar dijous passat


Aquesta setmana Garriguella s’ha vestit de festa major per celebrar un dels patrons de la vila: Sant Bernat. L’Ajuntament ha programat la festa d’estiu, que va començar dijous 12 i s’allargarà fins el 22 d’agost. Durant aquests dies s’han fet diferents activitats, com ara un taller de cervesa o la presentació de la 36a Revista de Garriguella. Tot i això, ara arriba la traca de la festa.

ESCAPE ROOM I CAMINADA. Una de les novetats d’aquesta edició és el joc d’escapada exterior que es farà avui dimarts, 17 d’agost. Porta per nom El Gran tresor de Garriguella i el punt de trobada és secret: cal fer una inscripció prèvia a l’Ajuntament per participar-hi. El joc començarà a les 17 h. Pel que fa a la nit, es projectarà el documental i making off de Simonet, el terror del Francès, a la plaça Gerisena de Baix a Garriguella, a partir de les 22 h.

El dijous, 19 d’agost, sisè dia de festa major, tindrà una única activitat: la caminada nocturna amb els Tocavents de l’Albera. La sortida de la caminada serà a les 20 h, i el punt de trobada per començar l’excursió nocturna serà a la plaça de Noves.

AQUAFEST I NIT JOVE. El divendres, 20 d’agost, hi haurĂ  activitats per a la mainada. La tarda començarĂ  a les 18 h amb un espectacle de la companyia MĂ©s TumĂ cat que porta per tĂ­tol Aquafest. Des de la formaciĂł de teatre i animaciĂł infantil expliquen que «quan arriben les festes majors d’estiu tenim ganes de festa, de mĂşsica i de passar-ho be, però fa molta calor… Fa tanta calor que volem alguna cosa refrescant, volem aigua, volem animació». Es tracta d’un espectacle nou i «Eco-refrescant, ja que amb la mateixa aigua que gastarĂ­em en una dutxa de 5 minuts fem un espectacle per ballar-se de riure i per remullar-se de festa». Recorden a les persones assistents que cal portar banyador.

Pel que fa la nit, la jornada anirà dedicada al jovent del poble amb la programació de la nit jove i PD’s Tònics, al cementiri vell de Garriguella, a partir de les 22 h.

CAP DE SETMANA DE FESTA MAJOR. El dissabte i diumenge seran els dies que aplegaran més activitats festives per celebrar Sant Bernat 2021. La jornada de dissabte començarà a les 17.30 h amb una tarda d’esport que anirà a càrrec del Club Esportiu Garriguella i també comptarà amb la col·laboració dels Tocavents de l’Albera: les activitats es faran a la zona esportiva municipal. Seguidament, a partir de les 18 h hi haurà sardanes amb la Pincipal de Garriguella, a la plaça Gerisena de Baix. I finalment, l’Orquestra Gerunda serà l’encarregada d’oferir el concert de festa major, a les 22.30 h, al cementiri vell. I diumenge, últim dia de celebració, començarà amb la festa de l’esport, que en aquesta ocasió anirà a càrrec de l’entitat els Tocavents de l’Albera i començarà a les 8.30 h, al passseig dels Arbres. Tancarà la festivitat un concert d’havaneres amb Terra Endins, al cementiri vell.


  • Pots consultar el cartell de la festa, aquĂ­. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li