Garriguella construirà un equipament de serveis municipals i activitats lúdiques

0
1558

S’edificarà una nau de 10 metres de llargada per 34 d’amplada i un entresolat (de 190 m2) en una finca que té una superfície total de 885 m2, mentre que a l’espai lliure s’hi habilitaran patis integrats als usos


 

L’Ajuntament de Garriguella ha posat a licitació la construcció d’un equipament de serveis municipals i d’activitats socioculturals i recreatives. Serà un edifici que s’ubicarà en una finca municipal del carrer Pirineus (perpendicular a la carretera de Rabós) i que tindrà una superfície de 340,04 m2. Més concretament, s’edificarà una nau de 10 metres de llargada per 34 d’amplada i un entresolat (de 190 m2) en una finca que té una superfície total de 885 m2. I a l’espai lliure s’hi habilitaran patis integrats als usos.

L’edifici inclourà un taller-magatzem i un pati per a la brigada municipal, i un espai d’aula-taller pensat per a un ús col·lectiu i flexible (que es pugui adaptar a diversos tipus d’activitats). Els dos espais estaran diferenciats i podran funcionar de manera simultània o en horaris separats. L’aula-taller s’ubicarà a la planta baixa, on també hi haurà un vestíbul, un despatx, dos serveis, un vestidor i un taller-magatzem. I a la primera planta hi haurà l’espai de la brigada.

A la zona d’activitats s’hi accedirà des de la zona verda municipal, pel pati del vessant nord, que es relacionarà amb el vestíbul i l’aula-taller. Mentre que al vessant sud hi haurà el pati de servei de la brigada, on podran aparcar els vehicles (que tindran un accés independent) i fer tasques de manteniment.

Abans de la licitació, el projecte té un preu de sortida de 393.223,67 euros. D’aquests diners, 170.000 euros estaran subvencionats pels PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) 2008-2012 i 2013-2017, que s’han reactivat en els últims mesos. La resta de diners provindran de les arques municipals: 127.000 euros els invertirà directament un Ajuntament que, per acabar de finançar les obres, demanarà un préstec bancari de 97.500 euros (que es podria rebaixar en funció del preu final de l’adjudicació).

Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 2 de novembre, i està previst que la licitació es faci durant la primera setmana del desembre, amb l’objectiu que les obres comencin a principis del 2019.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li