Garrigàs celebra la 13a Festa d’Homenatge a la Vellesa

0
819

L’esdeveniment s’ha recuperat enguany amb un format diferent, que va permetre una celebració segura i còmode


Garrigàs va celebrar diumenge passat la 13a edició de la Festa d’Homenatge a la Vellesa, un acte que s’ha recuperat enguany amb un format diferent, que va permetre una celebració segura i còmode per a tothom.

La festa es va iniciar a les quatre de la tarda amb la benvinguda i la salutació a totes les persones assistents. En paraules de l’alcaldessa, Pilar Bosch, recuperar aquesta activitat és «un plaer després de dos anys sense celebrar-se; el context actual i tot el que s’ha viscut durant els darrers anys afecta inevitablement l’estat anímic, i per això és tan important recuperar de mica en mica tots els espais que ens permeten compartir moments de festa i alegria amb els nostres veïns i veïnes, familiars i amics».

Durant l’esdeveniment també es va fer un reconeixement especial a la dona més gran del poble, l’Anita Pagès, així com a l’home amb més edat, Josep Masdeu, i es va lliurar un record de la jornada, en forma de foto de grup, a totes les persones homenatjades. Finalment, un espectacle teatral de la com`panyia MACARRA va acompanyar la celebració, que es va cloure amb un berenar per a tothom.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li