Garrigàs celebra el Mirador Photo més consolidat que mai

0
1353

El programa arrencarà dissabte, a les 5 de la tarda, amb la presentació del festival a càrrec de l’alcaldessa Pilar Bosch i del fotògraf Lluís Carballo, coordinador de la comissió


 

Garrigàs acull aquest cap de setmana una nova edició del Mirador Photo, una iniciativa dels fotògrafs Miquel Ruiz i Josep Oliva, que s’ha convertit en un punt de trobada de professionals, artistes i aficionats. Aquesta cinquena edició del festival arriba amb una novetat important: l’Ajuntament de Garrigàs pren el relleu en la organització de la trobada, dotant-la d’una estructura sòlida i mantenint els seus fundadors com a directors del festival i l’objectiu de combinar fotografia professional i popular.

El programa arrencarà dissabte, a les 5 de la tarda, amb la presentació del festival a càrrec de l’alcaldessa Pilar Bosch i del fotògraf Lluís Carballo, coordinador de la comissió, a la qual seguirà un taller de retrats i selfies per a xarxes socials del fotògraf Jordi Gamell. El programa continuarà amb una xerrada sobre fotografia de vinyes i vi, a càrrec de Josep Oliva, i el sopar popular, amb projecció de vídeos de fotografies. La jornada de diumenge començarà a les 10 del matí amb la gimcana fotogràfica, i tancarà el programa l’entrega de premis dels concursos. Tots els actes es faran al centre cívic de Garrigàs i són gratuïts.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li