Garcia Albiol: “Figueres s’ha de treure els complexos amb el barri de Sant Joan”

0
644

L’alcalde de Badalona, el popular Xavier Garcia Albiol, va visitar ahir Figueres per fer una xerrada amb veïns i parlar de la seva experiència com a batlle en temes de seguretat. Garcia Albiol es va referir al barri de Sant Joan dient que “Figueres s’ha de treure els complexos i reconèixer que existeix un conflicte i no fer que sigui invisible”. El polític del PP seria partidari que el govern municipal resolgués la situació amb “una política d’actuació conjunta entre Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra”.
Convidat pel PP de Figueres i de Girona, Garcia Albiol va admetre que aquest cop no visitaria el barri de Sant Joan, però va afegir que “conec bé la problemàtica i si em conviden una altra vegada vull anar-hi”. L’alcalde de Badalona també va parlar de “fracàs del govern municipal” per la situació al barri dient que “és lamentable que hi hagi veïns que estiguin disposats a fer una volta de 8 o 9 quilòmetres per no haver de travessar aquest barri”. La portaveu del PP a Figueres, M. Àngels Olmedo, també es va referir a aquesta qüestió destacant que “fins i tot l’alcalde de Llers, que és convergent, es queixa d’això i ell mateix fa la volta”.
Garcia Albiol va fer una xerrada ahir al vespre a la sala de descans del Teatre Jardí, just després de fer una passejada pel centre de la ciutat acompanyat de M. Àngels Olmedo i la també regidora del PP a Figueres, Margarita Cotcho. S’havia anunciat la presència del president del PP a Girona, Enric Millo, però en el seu lloc hi havia la diputada del PP al Congrés, Concepció Veray.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li