Gainsbourg, Juan Diego FlĂłrez i Gustavo Dudamel, a Peralada

0
1333

El Festival Internacional de MĂşsica de Peralada presenta les incorporacions del cartell de la 33a ediciĂł


 

Després d’anunciar la participació del ballarí cubà Carlos Acosta i la seva jove companyia, Acosta Danza, el Festival Castell de Peralada ha donat a conèixer tres noms més de la programació de la 33a edició: Charlotte Gainsbourg, Juan Diego Flores i Gustavo Dudamel, que actuaran els dies 6 de juliol, 9 i 10 d’agost, respectivament.

La cantant, actriu i directora francoangelsa Charlotte Gainsbourg, filla dels també artistes Serge Gainsbourg i Jane Birkin, debutarà al Festival la nit del 6 de juliol, quan interpretarà el darrer disc, REST, publicat el 2017. Per altra banda, el 9 d’agost, el tenor Juan Diego Flórez torna a Peralada amb un concert lític a l’Auditori Parc del Castell. El tenor internacional del bel canto romàntic cantarà al costat de la jova soprano armènia Ruzan Mantashyan. Oferiran al públic duos i àries del repertori romàntic francès i italià amb el director musical Guillermo García Calvo al capdavant de l’Orquestra Simfònica del Vallès.

L’endemà, el mateix escenari rebrà Gustavo Dudamel, director titular de l’Orquestra Filharmònica de Los Angeles i de l’Orquestra Simfònica Simón Bolívar, acompanyat de la Mahler Chamber Orchestra. Presentaran el programa El somni d’una nit d’estiu, de Felix Mendelssohn, amb l’actriu María Valverde, esposa del director Dudamel, com a narradora. La segona part del programa estarà dedicada a la simfonia Titan, de Gustav Mahler.

ENTRADES A LA VENDA. Les entrades per a aquests tres espectacles estan a la venda al web del festival i es poden comprar a través del telèfon 902 374 737. El preu va dels 30 als 80 euros per a Gainsbourg i dels 40 als 210 per a Flórez i Dudamel.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li