Front comú de l’empresariat gironí per a la Ryder Cup 2031

0
1030

Segons els organitzadors, la Ryder Cup generarà 150 llocs de treball addicionals i atraurà més de 270.000 visitants, amb un impacte econòmic superior als 1.300 milions d’euros


 

El sector turístic i empresarial gironí s’uneix a favor de la candidatura Costa Brava-Barcelona per a la Ryder Cup del 2031. En concret, es tracta d’una conglomeració d’esforços formada per l’Associació de Càmpings de Girona, la Federació d’Hostaleria de les comarques de Girona, l’Associació Turística d’Apartaments Costa Brava-Pirineu de Girona (ATA), la Taula Gironina de Turisme, l’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (Acave), la FOEG, Pimec Girona i la Cambra de Comerç de Girona.

En concret, consideren que una celebració d’aquest esdeveniment al PGA de Caldes de Malavella comportarà un impacte econòmic «molt important al territori de les comarques gironines, i representarà un reclam per al turisme de qualitat associat a aquesta modalitat esportiva». Segons els organitzadors, la Ryder Cup generarà 150 llocs de treball addicionals i atraurà més de 270.000 visitants, amb un impacte econòmic superior als 1.300 milions d’euros. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li