Fisersa també s’acull a un ERTO

0
1579

La mesura està justificada per causa major mentre duri l’estat d’alarma i afecta el personal que no pot realitzar les seves tasques de treball habituals davant la crisi de la Covid-19 


 

Fisersa, l’empresa plurimunicipal de serveis a Figueres, també ha presentat un expedient de regulació temporal d’ocupació, un ERTO. La mesura està justificada per causa major mentre duri l’estat d’alarma i afecta el personal que no pot realitzar les seves tasques de treball habituals davant la crisi de la Covid-19.

Dimecres passat, 22 d’abril, es va donar compte de l’ERTO durant la convocatòria del Consell d’Administració Extraordinari. En tot moment s’ha informat al Comitè d’Empresa de l’abast de la mesura, segons informen fonts municipals en un comunicat emès el mateix 22 d’abril. Els treballadors afectats retornaran al seu lloc de treball un cop s’acabi l’estat d’alarma.

Fisersa és l’empresa plurimunicipal que s’ocupa del tractament i del subministrament d’aigua potable, del servei de clavegueram, del tractament d’aigües residuals, del transport urbà, de la gestió de les zones blaves i verdes d’aparcament i del servei de grua de Figueres. També dona alguns d’aquests serveis a Vilafant i al Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li