Fisersa assumirà el servei d’enllumenat

0
596

L’estudi de viabilitat de la municipalització del servei preveu un estalvi de més de 230.000 euros anuals


L’equip de govern de Figueres (ERC, PSC, Guanyem Figueres i Canviem Figueres) portarà al ple extraordinari de demà dimecres l’aprovació definitiva del canvi de gestió del servei de manteniment de l’enllumenat públic i encarregarà a Fisersa, l’empresa municipal, que l’assumeixi a partir de l’1 de maig i durant cinc anys. D’aquesta manera, l’empresa mixta Ecoserveis, que fins ara es feia càrrec del servei, es quedarà només amb la neteja viària, les escombraries i la deixalleria.

ESTALVI. L’estudi de viabilitat de la municipalització del servei preveu un estalvi de més de 230.000 euros anuals. Al dictamen que l’equip de govern portarà al ple, es preveu una partida de 410.545 euros per al manteniment de l’enllumenat i una de 397.000 per a inversions.

ESCOMBRARIES. El contracte amb Ecoserveis va vèncer el 2016 i des d’aleshores s’han hagut de fer diverses pròrrogues a l’espera de poder posar en marxa un nou concurs, després que el Tribunal Català de Recursos Contractuals declarés nul·la la licitació que s’havia posat en marxa. El govern espera tirar endavant el tràmit el més aviat possible. Al febrer, l’Ajuntament va aprovar els plans de gestió d’Ecoserveis per a aquest any per valor de 4,5 milions d’euros i va allargar la concessió del servei fins al 2021.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li