Fiscalia i defensa redueixen a dos anys la petició per l’acusat

0
1438

L’acusat s’enfrontava a 8 anys per una violació a Llançà el 15 de juny del 2015


 

Fiscalia i defensa demanen ara 2 anys de presó per a un acusat que s’enfrontava a 8 anys per una violació a Llançà el 15 de juny del 2015.

Durant el judici, que es va fer a la secció tercera de l’Audiència de Girona dimarts de la setmana passada, el processat va admetre que va conèixer la víctima en un bar situat al passeig marítim de la població i, poca estona després, van anar plegats al pis d’ell i van seure a un llit que hi havia en una habitació. Allà, segons va reconèixer, li va fer tocaments a la noia sense consentiment però va assegurar que no hi va haver penetració.

La noia, que es troba fora del país, no va assistir al judici però van introduir la seva declaració preconstituïda i feta en la fase d’instruicció del cas. La fiscalia va modificar l’escrit d’acusació inicial i recull ara que es tracta d’un abús sexual sense penetració, una petició a la qual es va adherir la defensa. Inicialment l’acusat, Abdelkabir Souiss, s’enfrontava a 8 anys de presó com a suposat autor d’un delicte d’abús sexual amb penetració perquè sotenia que havia «consumat l’acte sexual» . D’aquí s’explica la reducció de la pena de presó que demanen ara fiscalia i defensa. La petició queda a dos anys d’empresonament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li