Finalitzen les sessions d’acollida per als nouvinguts a Castelló

0
1158

Les trobades serveixen per explicar els trets fonamentals geogr√†fics, hist√≤rics, culturals, socials i socioling√ľ√≠stics de Catalunya


La setmana passada van acabar les 15 hores de formaci√≥ en coneixement de la societat catalana i el seu marc jur√≠dic per a persones nouvingudes, celebrades a Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries i que formen part del Servei de Primera Acollida que ofereix el Consell Comarcal de l‚ÄôAlt Empord√† en col¬∑laboraci√≥ amb l‚ÄôAjuntament de Castell√≥ d‚ÄôEmp√ļries.

Aquestes jornades se centren en diferents objectius per poder ajudar els i les nouvingudes a familiaritzar-se amb els trets fonamentals geogr√†fics, hist√≤rics, culturals, socials i socioling√ľ√≠stics de Catalunya. Volen donar a con√®ixer el sistema pol√≠tic, administratiu, l‚Äôassociacionisme i la participaci√≥ ciutadana i, alhora, es pret√©n informar dels drets i deures fonamentals, dels serveis p√ļblics i tamb√© dels drets i deures en l‚Äô√†mbit local.

Les trobades ofereixen un espai de coneixement i reflexió conjunta, i el que s’intenta és que les persones que arriben al municipi puguin rebre informació rellevant que els ajudi a desenvolupar-se de manera més fàcil en aquest nou entorn.

En la darrera sessió hi va assistir la regidora de Benestar Social i Famílies, Anna Massot, per conversar i resoldre dubtes i preguntes, així com per fer el lliurement de certificats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li