Figueres se suma a la setmana europea de la mobilitat

0
601

Per aquest 2021 el tema de la campanya és «Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible» i s’ha escollit un lema adequat a l’objectiu principal de millora de la salut «Fes salut. Mou-te de manera sostenible»


Figueres se suma a la celebració de la setmana europea de la mobilitat sostenible, que es realitzarà del 16 al 22 de setembre. Un esdeveniment a nivell mundial que té com a objectiu és conscienciar a la ciutadania sobre un model de mobilitat més saludable, segura i sostenible i menys contaminant en benefici de tothom.

Per aquest 2021 el tema de la campanya és «Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible» i s’ha escollit un lema adequat a l’objectiu principal de millora de la salut «Fes salut. Mou-te de manera sostenible». Des del consistori s’adoptaran diferents mesures com: la instal·lació de nous aparcaments per a bicicletes, tallers de formació, cessió de bicicletes a l’alumnat de les escoles, es penjaran pancartes per fomentar l’us de la bicicleta i es repartiran esmorzars saludables a les persones que es desplacin en bicicleta.

La FSE i Fisersa també participen amb una sèrie de materials comunicatius per fomentar els desplaçaments sostenibles, incidint especialment en l’ús de l’autobús urbà per arribar als centres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li