Figueres, Roses i Llançà ofereixen diferents serveis a domicili

0
1891

Alguns municipis han editat diferents guies digitals per als consumidors durant la quarantena


Venen dies, molts dies, de quedar-se a casa. I per facilitar la quarantena del Covid-19 a la població, diferents ajuntaments, entitats i establiments de la comarca han iniciat el servei i l’entrega a domicili. És el cas de Figueres, Roses o Llançà, entre altres, que han editat diferents guies digitals pel tal que els consumidors sàpiguen quins establiments disposen d’aquest servei. Cal destacar que cada establiment marca les seves condicions de venda; la majoria es detallen a les diapositives.

FIGUERES. A la capital és on més comerços i establiments s’han adherit a la nova línia de venda. L’Ajuntament de Figueres ha editat diferents diapositives amb el llistat de comerços que ofereixen aquest servei, com ara farmàcies, supermercats, carnisseries, fruiteries o restaurants, entre altres. Tota aquesta informació es pot consultar a la pàgina web del consistori, al canal de Telegram que han habilitat aquests dies per informar la població i a les seves xarxes socials.

Comerç Figueres Associació, sota el paraigua del nou president, Frederic Carbó, també ha editat un llistat d’establiments i comerços que ofereixen servei a domicili, tal com es pot veure a la imatge principal que il·lustra aquesta pàgina. Els establiments que hi apareixen són els comerços, restaurants o botigues d’alimentació que estan adherits a l’entitat comercial i en aquest sentit Comerç Figueres informa de les novetats a través de la seva pàgina web i també de les seves xarxes socials, com ara Facebook.

ROSES. L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha editat un mapa virtual que inclou el llistat de tots els locals i els comerços que ofereixen els seus serveis a domicili, a la vila costanera. En aquest cas la llista d’establiments es pot veure a la web de l’Ajuntament de Roses: allà hi apareix el nom de l’establiment, l’horari d’obertura i el telèfon de contacte de cada local. En aquest apartat s’hi poden trobar serveis com ara el d’ortopèdia, tecnologia i telefonia, bars, cafeteries i restaurants o perruqueria, entre altres.

LLANÇÀ. És una de les altres viles costaneres que no es queda enrere en el servei a domicili. L’Ajuntament també ha editat una diapositiva amb els establiments oberts durant el confinament que porten els productes a la porta de casa. Podem veure-hi diferents serveis: pastisseria i fleca, fruites i verdures, peixateria, rostisseria, carnisseria i xarcuteria i el supermercat. El mateix consistori demana als comerços locals que si es volen adherir a la campanya els ho facin saber a través de l’adreça: promociollança@llança.cat.

L’ESCALA. El consistori també ha facilitat informació relativa al servei de farmàcia a domicili. Les farmàcies de l’Escala ofereixen el servei, i per a una bona organització detallen que les comandes es facin amb 24 hores d’antelació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li