Figueres reparteix 20.000 agendes amb els actes de la Capital de la Cultura Catalana

0
670

Figueres Capital de la Cultura Catalana 2009 ha iniciat aquest matí la distribució de 20.000 agendes amb les activitats previstes fins ara durant el primer trimestre de la cita cultural. Des d’avui i durant els propers dies, es farà una bustíada inicial de 6.500 exemplars als habitatges de la ciutat i es repartiran 4.500 agendes més a la xarxa de dependències municipals. Així mateix, s’enviaran 3.000 agendes a la Casa de Cultura de Girona, com a part de l’estretègia per atreure públic d’altres municipis i ciutats. Els 6.000 exemplars restants es distribuiran durant les properes setmanes en funció de la demanda.

Coincidint amb l’inici de cada trimestre, es publicarà una nova versió de l’agenda amb les activitats previstes en aquells tres mesos. D’aquesta manera, neix la primera publicació de cohesió i difusió de la vida cultural de Figueres. Aquesta agenda periòdica de l’activitat cultural de la ciutat tindrà continuïtat més enllà de la celebració de la capitalitat cultural.

Les activitats que es vagin incoporant a la programació durant aquest primer trimetre seran publicades a la pàgina web www.figueres2009.cat per a la seva difusió. Així mateix, a la web s’introduiran puntualment les modificacions de dia, hora o emplaçament que es puguin produir al llarg d’aquest primer trimestre. L’organització recomana que, abans d’assistir a una activitat, es confirmin les dades a la pàgina web que estarà permanenment actualitzada.
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li