Figueres reconeix Puig Vayreda

0
1071

Un reconeixement a la trajectòria cívica i cultural d’Eduard Puig i Vayreda. Aquesta és la frase que determina els mèrits pels quals l’Ajuntament de Figueres li va atorgar la Fulla de figuera de plata, un guardó concedit per unanimitat per tota la Corporació després de la proposta formulada per l’Institut d’Estudis Empordanesos (IEE), entitat que l’homenatjat va presidir durant 16 anys, concretament des del 1991 fins al 2007. L’acte es va celebrar al saló de sessions de la Casa de la Vila, el passat 15 de maig, on es va habilitar el vestíbul per seguir el seu desenvolupament a través d’un circuit tancat de televisió.
Puig Vayreda, que es va emocionar durant diversos moments de la cerimònia, reconeixia que va sentir “una barreja de sentiments. Va ser molt emotiu, a nivell personal i familiar, i no em queda res més que agrair a tothom la seva assistència i el seu suport. Mentre Carles Cusí glossava la meva trajectòria semblava com si em passessin un film pel davant”.
De fet, juntament amb amics i familiars, el que va ser alcalde de la ciutat entre 1980 i 1983 es va veure rodejat de representants de la societat civil figuerenca i empordanesa, que va voler ser present en un acte carregat d’emotivitat i en el qual es va parlar dels diferents vessants en els quals ha destacat i que no es limiten al món cultural –des d’Òmnium a Joventuts Musicals passant per l’IEE- sinó que abasten camps tan diversos com el periodisme, l’enologia, la docència i la política.
 
MÉS INFORMACIÓ A L’EDICIÓ IMPRESA
 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li