Figueres prepara les escoles per a un inici de curs «segur» i marcat per la Covid-19

0
1058

L’Ajuntament de la ciutat ha presentat un llistat de les reformes i millores dels diferents centres escolars


L’Ajuntament de Figueres ha començat a treballar en les reformes d’algunes escoltes de la ciutat per adaptar-les a un inici d’un curs escolar, sens dubte, marcat per la Covid-19. Les obres de millora i les reformes que s’han dut a terme estan encarades per tal de mantenir les mesures de seguretat requerides als centres escolars municipals. Des del consistori informen que des de mitjans de mes els serveis urbans de l’Ajuntament estan portant a terme treballs d’adaptació dels equipaments educatius, com ara les instal·lacions de piques o adequacions a l’entrada i la sortida dels centres.

REUNIÓ AMB LES DIRECCIONS. Tal com detallen fonts del consistori figuerenc, el regidor d’Educació, Infància i Joventut, Josep Alegrí, es reunirà el dimecres d’aquesta setmana amb les direccions dels centres de la ciutat, de primària i secundària, i serà llavors quan des de la docència es demanaran a l’Ajuntament les mancances i les necessitats de la resta de centres figuerencs. Aquestes mateixes fonts destaquen que la principal preocupació de les escoles i els instituts són les entrades i les sortides de l’alumnat. És per això que moltes de les reformes i millores que s’han dut a terme aquests dies han estat sobretot en les obertures de les instal·lacions educatives. També s’han fet obres de millores que hi havia pendents i que es fan cada any abans de l’inici de curs, com ara treballs de pintura en diferents espais o actuacions en finestres.

DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ. L’Ajuntament de Figueres està treballant en la millora dels centres de primària, ja que aquests són de dependència municipal. En canvi, les millores o les modificacions que s’hagin de fer als centres de secundària hauran d’anar a càrrec del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, ja que els instituts no depenen de l’Ajuntament de Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li