Figueres obre la convocatòria pels Premis a l’Excel·lència Acadèmica

0
645

L’edició d’enguany amplia el número de premiats, que passa de 10 a 39, així com el nombre d’estudis reconeguts, que arriba fins a 5


Fins el 3 d’octubre es poden presentar les sol·licituds pels Premis a l’Excel·lència Acadèmica de Figueres. Un projecte que pretén valorar l’esforç dels i les estudiants de la ciutat i reconèixer la seva bona trajectòria formativa, el seu talent i constància que els han permès assolir un resultats acadèmics destacats. I no només quant a resultats acadèmics, sinó també reconèixer i potenciar l’esforç personal, la constància i la capacitat de superació davant de les dificultats per seguir el curs acadèmic.

Aquesta nova edició amplia el número de reconeixements i de premiats, passant de 10 premiats a 39. D’igual forma també s’amplien el número d’estudis reconeguts passant de dos a cinc, fent una especial incidència als cicles formatius. A més a més, també s’introdueix una modalitat totalment oberta a qualsevol alumne dels centres educatius de la ciutat a partir dels 12 anys que reconeixerà l’esforç i la superació.

El lliurament dels Premis a l’Excel·lència Acadèmica de Figueres serà el dissabte, 20 de novembre, coincidint amb la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li