Figueres impulsa l’UBICAT

0
981

Es tracta d’un programa finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya per a l’orientació sociolaboral


L’Ajuntament de Figueres ha engegat el programa UBICAT, finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), que té com objectiu dur a terme projectes que desenvolupin actuacions d’orientació, acompanyament a la inserció i suport ocupacional de les persones desocupades o inactives, però també de les persones treballadores que, preferentment, es troben en una situació de precarietat laboral.

A través d’aquest programa del SOC es vol orientar i ajudar tant a joves que no han trobat la seva sortida professional com a persones inactives laboralment. Un suport notori atès el moment actual, marcat per un context econòmic complex i amb un creixent bloqueig al mercat laboral.

En concret, el programa té una durada de 12 mesos i s’atendrà un mínim de 30 persones pertanyents al col·lectiu de desocupació de llarga durada, així com un mínim de 50 persones del col·lectiu més generalista. D’altra banda, està previst que aquest servei sigui descentralitzat a diferents punts de la capital alt-empordanesa per tal d’arribar a més persones.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li