Figueres il·lumina espais amb bombetes de baix consum

0
752

Es pretén ampliar aquesta iniciativa a altres punts de la ciutat per dinamitzar el municipi en l’àmbit comercial i turístic


L’Ajuntament de Figueres il·lumina des de la setmana passada diferents espais del centre per dinamitzar la ciutat durant l’estiu i la tardor. Els punts on s’ha iniciat aquesta acció són la plaça de Sant Pere, la plaça de l’Ajuntament, la plaça de les Patates i la plaça Triangular. En aquestes zones s’han instal·lat bombetes de baix consum amb forma de garlandes que il·luminen i embelleixen els espais durant la nit. Es pretén així ampliar aquesta iniciativa a altres punts de la ciutat per dinamitzar el municipi en l’àmbit comercial i turístic.

La iniciativa se suma al projecte «Racons de Figueres», una instal·lació, també lumínica, amb frases a diferents localitzacions durant els mesos d’estiu. El projecte convida els visitants a fer un recorregut pels indrets més significatius de la població, on es descobreixen 10 missatges que proposen una reflexió amb l’entorn urbà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li